Pietenhuis Oosterhout 2019


De Pieten komen weer terug in Arendshof en Theater de Bussel.
Sinterklaas komt er weer aan, na een jaar te zijn weggeweest.
Daarom organiseert CircusKunst voor alle kinderen (en ouders) het Pietenhuis!
Deze 7e editie van het Pietenhuis zal plaatsvinden in Arendshof 96 (nabij het Hema-plein) van woensdag 20 november t/m woensdag 4 december.
Jong en oud is welkom in het Pietenhuis tijdens de Sinterklaas periode op de woensdagen van 14.00-17.00, op zaterdagen van 12.00-17.00 en op de zondagen van 13.00-17.00.
Dit zal gratis toegankelijk zijn, omdat Circuskunst graag wil dat Sinterklaas een leuk feest voor iedereen is.
Zaterdag 23 november om 12.00 uur zal de Feestelijke Opening zijn.
Dan zal het Pietenhuis officieel geopend worden door burgemeester M. Buijs èn Sinterklaas!
In het Pietenhuis zul je bekende gezichten van de show tegen komen, en nog veel meer pieten. Er zullen veel leuke activiteiten te doen zijn in en om het huis. Zo gaat men net als voorgaande jaren weer pepernoten bakken, glittertattoo ‘s zetten, kleuren etc. Maar de pieten vonden dat het tijd was voor nog wat meer ouderwetse gezelligheid. Daarom kan je nu allemaal leuke gezelschapsspellen spelen in het huis.
En natuurlijk kun je net als eerdere jaren weer stickers sparen. Anders dan anders kan je dit keer met de stickermap het spel “Wie-is-het?” spelen. Kortom spaar alle stickers en speel samen een gezellig bordspel!
Op woensdag 27 november en zaterdag 30 november zullen de pieten weer terugkeren in theater de Bussel met de theatershow “Een kind kan de was doen”. Met dank aan hoofdsponsor Easyflex is deze theatershow mogelijk gemaakt en zal de show maar liefst 4 keer gaan plaatsvinden.
Kom kijken naar de avonturen in het theater: Wat is er nu gebeurd? De kleren van de pieten zijn helemaal vies! Ooo nee, er is een piet uit zijn broek gescheurd! O, o, o als dat maar goed komt voordat Sinterklaas langs komt…
Wil je bij deze leuke, interactieve voorstelling zijn? Koop dan snel je kaartje via Theater de Bussel!
De Pieten hebben er weer enorm veel zin in om terug te keren in Oosterhout en iedereen te mogen ontvangen in het Pietenhuis!
Meer informatie en het actuele programma is te vinden op de website van het Pietenhuis: www.pietenhuis-oosterhout.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.