Prins heeft nieuwe rechterhand en de OCS een nieuw hoofd.

Tijdens de opening van het nieuwe Carnavalsseizoen op zaterdag 9 november werd Kaaiendonk verrast met de bekendmaking van de nieuwe heer Aadjudant, ook wel de rechterhand van Prins Mienus genoemd.
De nieuwe adjudant komt uit oorspronkelijk uit Dorst (Kattengat) en hij luistert naar de naam Christian Goijaarts.
De grootste verrassing afgelopen zaterdag was de bekendmaking van de nieuwe voorzitter van de OCS de Smulnarren in de persoon van Ernst-Jan van Langh (van Laugh had met het huidige motto wellicht leuker geweest red.) We dachten namelijk dat Jack Erlings eeuwig waarnemend voorzitter zou blijven. De O(K)RTS wensen beide heren veel succes en plezier toe de komende periodes. Daarnaast werd ook het nieuwe Carnavalsinsigne gepresenteerd, ontworpen door Peter van Gils en als eerste uitgereikt aan Johan Datema. Wil je meer info over Carnavalsweetjes in Kaaiendonk ga dan naar onze KRTS facebook pagina

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.