Vacature: Inloophuis Poppy’s

Vacature: medewerker PR & Communicatie (4-8 uur p/w)

Inloophuis Poppy’s is dé ontmoetingsplek voor wie geraakt is door kanker. Hier kunnen gasten in een prettige omgeving tot zichzelf komen, lotgenoten ontmoeten of aan activiteiten deelnemen. In het Inloophuis hoef je even niet bezig te zijn met ziek zijn. Poppy’s draait dankzij enthousiaste vrijwilligers met allerlei talenten. 

In deze veelzijdige PR-functie ga je aan de slag met onze social media, site en nieuwsbrief. Er is veel ruimte voor jouw eigen creativiteit en ideeën. De uren en je werkplek zijn 100% flexibel door jóu te bepalen. Enthousiast? Kijk op www.inloophuispoppys.nl voor de vacature.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.