Café De Kloek lijkt beetje bij beetje in te storten

Het voormalige café de Kloek valt langzaam ten prooi aan regen en wind die vrij spel hebben in het open pand. Maandagmiddag j.l. omstreeks 17 uur kwam er weer een gedeelte van een muur met veel geweld naar beneden, aldus wandelaars die er toen net voorbij liepen op de Leijsenhoek. Volgens een woordvoerder van de gemeente is het zaak om een paar meter afstand van het pand te houden mocht je er langs moeten. De gemeente ziet op dit moment nog niet de noodzaak in van het plaatsen van een afzetting om het pand ter beveiliging, aldus de gemeentewoordvoerder. Wel komt de gemeente naar verwachting later deze week met nieuws naar buiten over wat er met De Kloek op korte termijn moet gaan gebeuren.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.