Het geheim van de Heilige Driehoek

Oosterhoutse Nieuwjaarsrevue onthult “Het geheim van de Heilige Driehoek”

U kunt uw kaarten nu  al reserveren!

De Oosterhoutse Nieuwjaarsrevue staat op 2,3,4 en 5 januari het theaterseizoen 2020 weer  in theater De Bussel. Zoals gebruikelijk staan Oosterhout, haar bewoners en zaken uit het afgelopen jaar weer centraal. Dit jaar probeert de revue het geheim van de Heilige Driehoek te ontdekken. Kaarten voor dit evenement zijn nu al te koop of te reserveren via de site en aan de kassa van Theater De Bussel.  

Een Oosterhoutse traditie, de tweejaarlijkse nieuwjaarsrevue, staat weer in de steigers. Sinds eind augustus zijn tientallen vrijwilligers aan het werk om de editie van 2020 weer tot een succes te maken. Onder leiding van onze regisseur, Tom van den Berg, wordt elke week gerepeteerd om er op 2,3,4 en 5 januari om 20.15 uur weer een feestje van te maken voor iedereen, die wil komen kijken.

Tekstschrijver, Glen van Markesteijn, heeft samen met een groep Oosterhouters en idee voor deze revue in elkaar gedraaid, waarbij we nader ingaan op “Het geheim van de Heilige Driehoek”.

Wilt u zien en meemaken wat de Nieuwjaarsrevue ontdekt heeft? Zorg dan dat u uw kaarten op tijd in huis heeft.  Dekaarten kosten €18,– per stuk en zijn verkrijgbaar via de site www.theaterdebussel.nl .  Ook kunt u telefonisch reserveren via 0162-428 600  op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur of aan de kassa van het theater. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.