Wandelen met verlies

Op zondagochtend 24 november organiseert rouwbegeleider Mieke Kamphuis van Praktijk Kracht uit Rouw een boswandeling met als thema “Wandelen met verlies”.  Deze wandeling is voor iedereen die een verlieservaring kent en hier aandacht aan wil geven. Er zal ongeveer een uur worden gelopen en tijdens de wandeling zal op meerdere momenten letterlijk even worden stilgestaan bij het verlies en de impact daarvan op het persoonlijke leven. Verzamelen vanaf 09.45 uur bij het parkeerterrein van Pannenkoekhuis de Hannebroeck, Hoevestraat 12, Dorst/Oosterhout. Vertrek om 10.00 uur.

Gezamenlijk koffiedrinken na afloop in het Pannenkoekhuisom eventueel nog wat na te praten. Kosten hiervoor zijn voor eigen rekening. Kosten voor deelname aan wandeling zijn € 5. Het maximum aantal personen voor de wandeling is 12. Graag even aanmelden als je mee wilt lopen op mkamphuis@krachtuitrouw.nl of 0655328545. Zie voor meer informatie www.krachtuitrouw.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.