Arashi 14x judogoud in Zevenbergen!

De judoka’s van Bliemer Arashi Sport uit Oosterhout en Breda waren op het jaarlijkse judotoernooi van JV Zevenbergen in sporthal “De Borch” weer erg succesvol met 14x goud en 6 gouden 500 puntenbekers!

Op zondag 17 november waren de Arashi-judoka’s uit Breda en Oosterhout weer voor dag en dauw vertrokken naar Zevenbergen voor het 500 puntentoernooi. Voor sommigen de allereerste keer, dus heel spannend, voor andere de laatste keer! De nieuwe deelnemers vonden het hééél spannend, maar merkte dat er heel veel kinderen waren die gingen kennismaken met wedstrijden. Sommigen wisten meteen hun nieuw geleerde technieken toe te passen en andere moesten af en toe het onderspit delven wat hun eigenlijk gewoon weer sterker maakt voor de volgende keer! Pim Oerlemans deed voor de 3e keer mee en won al zijn wedstrijden met worpen en houdgrepen. Het leverde hem opnieuw veel punten op, waardoor hij zijn 1e 100 puntenbeker mocht ontvangen. Dinant Broeken heeft inmiddels al vele keren deel genomen en dat kon men zien. Tactisch en technisch won hij ook al zijn wedstrijden en ontving een bonuspunt voor zijn 400 puntenbeker.  Bram Bové, Gunnar van Hamburg, Mohammed Benkaddour, Jasper de Pee, Dinant Broeken, Lisa van Trier, Dyon Spoelstra, Pim Oerlemans, Floor Vreijdenberger, Thijm Schalij, Sven Velthuis, Chris van Bodegom, Ramon Sterks en Kay Vergouwen wonnen een 1eplaats door al hun wedstrijden te winnen. Daarnaast waren Bram Bové, Lisa van Trier, Dyon Spoelstra, Gunnar van Hamburg, Floor en Tharijn Vreijdenberger voor het laatst op dit toernooi omdat ze allen de gouden 500 puntenbeker binnen haalden! Zij zijn nu klaar voor een niveau hoger en dat hebben we kunnen zien met mooie partijen! De volgende wedstrijd zijn de clubkampioenschappen op zaterdag 7 december in de sportzaal “Markkant” in Vrachelen. 

Info www.budokwaiarashi.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.