Staking Amphia ziekenhuis

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=vLRJKHwmIb8&w=580&h=385]

Er werd gestaakt bij het Amphia ziekenhuis in Oosterhout op woensdag 20 November.

1 Comment

  1. Ik vind dat er veel meer gestaakt moet worden zeker in de zorg want dat is echt dweilen met de kraan open. Ik zie van alle gebeuren in de verzorgingshuizen in Oosterhout. De verzorgsters doen hun best maar ja er is zo weinig personeel dat er geen persoonlijke aandacht is voor de ouderen Ook de vrijwilligers doen hun best. Er moet geld vrij gemaakt worden voor de ouderen want ze betalen genoeg om daar te mogen wonen. En zo is het ook in de ziekenhuizen Je bent gewoon bang om nog zieker te worden want zo vies is het op sommige afdelingen. Ik sta achter de staking

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.