VOAB wint met 2-0 van TSC

TSC gaat niet af maar vertrekt wel met lege handen uit Goirle.

TSC kon vandaag heel goede zaken doen als ze in Goirle bij de plaatselijke voetbalclub VOAB de punten konden meenemen.  VOAB stond immers bij aanvang van de wedstrijd nog maar 3 punten boven de Oosterhouters. TSC  was de laatste 4 competitiewedstrijden  door gekomen zonder nederlaag wat de mannen wel het nodige vertrouwen moest  geven. Van meet af aan was het een gelijkopgaande wedstrijd. TSC speelde bij een heel nette en sportieve vereniging onder leiding van een perfect leidende scheidsrechter. Aan beide kanten kwamen kansen maar geen score. Pas pal voor rust viel het eerste doelpunt. Een eigen doelpunt van TSC verdediger Loick Smakman die de bal finaal verkeerd op de voet kreeg en daarmee TSC doelman  Bart van den Hoven passeerde 1-0.  Best zuur net voor rust.

Na de thee in den beginnen eenzelfde spelbeeld. Het spel golfde heen en weer  TSC begon wat meer risico’s te nemen en achterin kwamen er daardoor wat meer openingen . Bij TSC  gingen Jeroen van Leijsen en Ryan Snoeren geblesseerd naar de kant en hun vervangers waren Bas Blokdijk en Nouafal . Tactisch gezien werd Loick Smakman vervangen door  Wouter van Steijn . Toch was VOAB op dat moment de iets sterkere ploeg en was het ook geen wonder te noemen dat de 2-0 ging vallen.  TSC had gestreden was lang de gelijke maar VOAB was aan de eindstreep de verdiende winnaar vandaag. Komende zondag thuis,  komt Rijen op bezoek ook die staan nipt boven TSC . Dat zijn de ploegen waar we punten van  kunnen en moeten pakken. Opstelling TSC : Bart van den Hoven , Raymon Raams, Loick Smakman, Cordillio Clemens, Tim Rubenkamp, Marnix van der velden, Jeroen van Leijsen, Axel Theuns,  Jari van Helvoort , Jeroen Martens , Ryan Snoeren.                                                                                                                                HJ.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.