Pietenhuis Oosterhout 2019 feestelijk geopend!


Afgelopen zaterdag hebben burgemeester M. Buijs en Sinterklaas de deuren van het Pietenhuis Oosterhout officieel geopend
Na de nodige verwarring over wie nu het Pietenhuis zou openen, de burgemeester of Sinterklaas, hebben ze besloten het samen te doen.
Vanaf dat moment konden alle kinderen en pieten het huis weer in.
Het was een gezellige drukte bij het pepernoten bakken, glitter tatoo’s zetten en in de spelletjeshoek, waar je samen met Piet (of je opa/oma/papa/mama/vriendje/vriendinnetje) een spelletje kon spelen. Er werd volop gebouwd met dominostenen, naar pakjes gehengeld in de schoorsteen en meegedaan met het speciale klapliedje van de pieten!
Ook buiten het huis, op het Hema-plein, waren tal van activiteiten voor de kinderen zoals voetballen tegen de pieten uit Madrid, blikgooien en pakjes vangen bij het vangspel. Kortom, er was genoeg te doen voor jong en oud. En komende weken is iedereen weer van harte welkom om mee te spelen in het Pietenhuis Oosterhout!
Dankzij vele sponsors en vrijwilligers is t/m 4 december het Pietenhuis Oosterhout gratis te bezoeken in Arendshof 96.
Kijk voor meer informatie en het actuele programma op: www.pietenhuis-oosterhout.nl
Ook zijn er nog kaarten verkrijgbaar voor de Pieten Theater Show “Een kind kan de was doen” op woensdag 27 november en zaterdag 30 november in Theater de Bussel via www.theaterdebussel.nl. Wees er snel bij!


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.