Cash voor je club in winkelcentrum Arendshof

Om de betrokkenheid van winkelcentrum Arendshof bij haar klant te vergroten, heeft zij de actie ‘Cash voor je club’ georganiseerd; een actie waarbij de klant en de leden van de deelnemende verenigingen/clubs sponsorgelden konden verdienen voor hun favoriete club. 

Van zaterdag 5 oktober en zaterdag 16 november ontving de winkelende klant (o.a. de leden van de tien deelnemende clubs) bij iedere € 5,- besteding in het winkelcentrum een zogenaamde Arendshof munt. In de actieperiode konden er zo veel mogelijk van deze munten worden gespaard en in de display van de favoriete club worden gestopt. Hoe meer munten een club heeft ontvangen, des te meer sponsorgeld deze uiteindelijk krijgt van de ter beschikking gestelde € 10.000,-.

Iedere club heeft zich op een van de zaterdagen tijdens de actie gepresenteerd aan het winkelend publiek. Dat waren extra gezellige dagen waarop de clubs hun best hebben gedaan om zoveel mogelijk munten te vergaren en ook eventuele nieuwe leden te werven. 

Regelmatig gedurende de actie zijn de inleverdisplays geleegd, werden alle munten geteld en is via Facebook de tussenstand bekend gemaakt; hierbij waren zowel een vertegenwoordiger van het bestuur van Arendshof als het bestuur van iedere club vertegenwoordigd. Bij de laatste telling waren de besturen van de clubs niet aanwezig, dit om de spanning voor de definitieve uitslag vast te houden. Afgelopen zondag 24 november werden de sponsorbedragen per vereniging bekend gemaakt. Wethouder Robin van der Helm noteerde de sponsorbedragen symbolisch op ieder affiche en overhandigde dit aan de bestuursleden van de clubs. Om de spanning zo lang mogelijk vast te houden, begon men met het laagste sponsorbedrag om uiteindelijk de vereniging met het hoogste bedrag bekend te maken; dat is EOC Turnvereniging met € 1.458,-. Van harte gefeliciteerd!

De actie ‘Cash voor je club’ heeft uiteindelijk de volgende sponsorbedragen opgeleverd:

EOC Turnvereniging​€ 1.458,-

Zoldertejater  ​€ 1.239,-

VV Oosterhout ​€ 1.184,-

Scouting Erasmus Oosterhout​€ 1.108,- 

Handbalvereniging OHC’01​€ 1.095,-

Gemengd Zangkoor Oosterheide & Zanggroep Cadans​€    874,- 

Handboogvereniging Hunterclub​€    806,- 

KBO Oosterhout Stad​€    791,- 

Festival KOM​€    755,- 

Waterscouting het Zuiderkruis​€    691,- 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.