Ploeteren voor Sint

Dat hebben ze moeten doen, de tien deelnemers aan de traditionele ORTS Sinterklaasgedichtenwedstrijd (#TOSGW).
Ploeteren om een sinterklaasgedicht gedicht voor de Goedheiligman te maken. Zaterdag 30 november mogen de deelnemers het gedicht voordragen.

De Sinterklaasgedichtenwedstrijd wordt gehouden tijdens de zaterdageditie van Oosterhout Vandaag. Dit radioprogramma wordt uitgezonden vanuit het Stamgastencafé van Bibliotheek Theek 5 aan de Torenstraat in Oosterhout. De uitzending begint om 15:00 uur en eindigt om 17:00 uur.

Tien deelnemers durven het aan om hun gedicht voor te dragen voor het publiek en de jury. De deelnemers zijn het afgelopen jaar in het nieuws geweest en/ of te gast bij de ORTS!

Dit jaar doen de volgende personen een gooi naar de overwinning, de eeuwige roem en het juryvoorzitterschap van de eerstvolgende editie van de #TOSGW: Paul Adels directeur van Bibliotheek Theek 5, Pierre Hobbelen directeur bij Thuisvester,Gemma Vriens van Surplus Welzijn in Oosterhout,Bianca Buinsters van Gemeentebelangen Oosterhout en oppervrijwilliger, Johan Benneker van Heemkundekring De Heerlijkheid Oosterhout, Heidi Rombouts BOCK’s eigen vormgever en grafisch ontwerper, Marcel Jorissen van Cycletronic fietsen, Marja Coolen van het MEK Oosterhout, Ton Biemans de toneelkoning van Oosterhout en Gerry Oomen van Kbo Oosterhout Stad.

De jury van deze editie van #TOSGW bestaat uit de winnaar van de vorige editie Cees Noltee, Tekst&Plaatjesman Casper van Aggelen en natuurlijk de Goedheiligman Sint Nicolaas.

Je bent van harte welkom in het Stamgastencafé om het gedichtenspektakel zelf bij te wonen. De bar is open! Luisteren via de bekende ORTS kanalen mag natuurlijk ook.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.