Spijt van dronken actie 12 gestolen auto-antennes op het politiebureau

Zaterdagmiddag verschenen twee heren bij het politiebureau in Oosterhout met een tas vol met auto-antennes (12 stuks). Deze antennes waren door beide heren in de St. Janstraat te Oosterhout in een dronken bui van auto’s afgehaald. Bij het ontwaken en in een nuchtere bui, kwamen beide heren tot het besef dat deze actie niet geheel handig was. Er zullen passende maatregelen getroffen worden vanuit de politie naar beide heren. Zo zullen zij in ieder geval onder onze begeleiding de antennes moeten retourneren.

Stond uw auto in de nacht van vrijdag op zaterdag op de St. Janstraat geparkeerd en mist u uw antenne, dan kunt u contact opnemen met de politie in Oosterhout. Een aantal mensen hebben inmiddels al contact opgenomen. Deze hoeven uiteraard niet meer te reageren.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.