TSC verliest 1-2 thuis van Rijen

Een heel pover optreden van TSC op eigen veld kost punten.

Opnieuw onder het genot van een bijna stralend najaarszonnetje werd vandaag de derby TSC – Rijen gespeeld in Oosterhout. Ondanks de hevige regenval  in de afgelopen week bleek het hoofdveld van TSC goed bespeelbaar. Dankzij de inzet van een geweldige groep  vrijdag vrijwilligers bleek ook de grote hoeveelheid bladeren  van het hoofdveld geruimd te zijn. TSC  speelde niet goed maar altijd nog beter dan Rijen. Binnen de 10 minuten kreeg Bas Blokdijk al 2 mogelijkheden om de score te openen. Een keer miste hij via een hoekschop de 2e keer rolde zijn subtiele inzet helaas rakelings naast. Verder kwamen er geen echte kansen voor TSC , Rijen kreeg haar eerste kans in de 36e minuut en het was gelijk raak 0-1 na een verdedigingsfout bij TSC . De 2e helft was het weer echt slecht en slordig van beide kanten. Gelijk was Raymon Raams in het veld gekomen voor de geblesseerde Axel Theuns.  TSC was wel het meest in balbezit maar kon geen kansen creëren . in de 54e minuut een overtreding van Cordillio Clemens randje 16. De uitstekend genomen vrije trap ging direct in de kruising. Doelman Bart van den Hoven van TSC stond erbij en keek erna en had ,dacht ik best een poging kunnen doen om de bal te stoppen , maar ik zal het niet goed gezien hebben 0-2. Bij TSC kwamen Ryan Snoeren voor Jari van Helvoort en Jeroen van Leijsen voor Tyrone Zschusschen . in de 71eminuut eindelijk loon naar werken voor TSC . Bas Blokdijk kopt de 1-2 keurig binnen en daarmee gelijk weer hoop in de harten van de TSC supporters. Helaas kwam er in de 1-2 stand geen verandering meer. Al moet worden gezegd dat TSC heel dicht bij de gelijkmaker is geweest maar Rijen ook heel dicht bij een derde treffer. Opnieuw verloor TSC  van een zeker niet sterkere tegenstander maar het veldspel van TSC was ook vandaag  weer zeker niet goed te noemen. Gelukkig zijn er in de 2e klasse meer ploegen die moeite hebben met winnen zodat TSC tot nu toe nog niet echt achterop geraakt. Maar dat het snel anders moet moge duidelijk zijn . Komende zondag  uit naar WSC  waar het zondermeer weer heel moeilijk gaat worden.   Opstelling TSC : Bart van den Hoven, Loick Smakman, Cordillio Clemens, Dave Schouten, Marnix van der Velden, Tim Rubenkamp, Tyrone Zschusschen, Jeroen Marten, Axel Theuns, Jari van Helvoort, Bas Blokdijk .                                               HJ

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.