VV Oosterhout had wel mogen winnen bij TSV Gudok!

Het scenario bij een 2-1 achterstand doorbroken!

Zondag jongstleden werd in Tilburg de wedstrijd TSV Gudok – VV Oosterhout op het knusse complex van TSV Gudok afgewerkt. De eerste helft was voor VV Oosterhout en als de gastheer bij rust tegen een 3-0 achterstand had aangekeken was dit niet geflatteerd geweest. Nu was het bij rust 0-1. De tweede helft was zeker in het begin voor TSV Gudok en konden de VV Oosterhouters niet voorkomen dat er na 75 minuten voetbal 2-1 op het scorebord stond. Gelukkig rechtte de spelers hun rug en was de eindstand 2-2. Lichtpunt na een achterstand nog gelijkgekomen.

TSV Gudok in de verdrukking: de wedstrijd begon zowel we gewend zijn van VV Oosterhout druk op de tegenstander en kansen creëren. TSV Gudok kon hier weinig tegenoverstellen de aanvallen die ze op konden zetten waren op dat moment goed teverdedigen voor VV Oosterhout.

In de 14de minuut een sterke actie van Kazim Aydin, zijn lob waarvan ik dacht die is voor Mike van den Broek de keeper van TSV Gudok zeilde over hem heen het doel in 0-1 en op dat moment dik verdiend. In de 30ste minuut miste een kopbal van Kennith Kops op aangeven van Daan Poelmans het doel. Op het eind van de eerste helft waren er twee dotten van kansen voor Tom Kolkert en Sandro Ariza de eerste werd gepareerd door Mike van den Broek en de tweede ging rakelings over.

Rust roest: in het begin van de tweede helft was VV Oosterhoutgeen schim van de eerste helft en wat je verwachtte gebeurde weer al had Sandro in de 51ste minuut op aangeven van Tom nog de mogelijkheid om de 0-2 op het scorebord te zetten. In de 59steminuut werd een inzet van Joshua Hanhart door Sjors van Egeraat van richting veranderd en plofte hij zo het doel in 1-1.

In de 60ste minuut werd Kevin Tempelaars door ons trainersduo gewisseld voor Soufian, Daan verhuisde naar de rechtsbackpositie en Soufian kreeg een vrije rol op het middenveld. Even leek het erop dat VV Oosterhout meer grip op de wedstrijd kreeg. Feitelijk speelden we toen TSV Gudok in de kaart want uit een counter in de 75ste minuut werd een voorzet van links doorJeffrey Vos achter Ramon Everduim gekopt. Even daarvoor was Kennith gewisseld voor Eric Boateng. Dezelfde Eric had even na de 2-1 op aangeven van Sandro de 2-2 kunnen maken dit lukte echter niet. Pas toen VV Oosterhout wat meer risico ging nemen en Stijn Biemans op het middenveld ging spelen nam de druk op de verdediging van TSV Gudok toe. In de 80ste minuut bereikte een pass van Stijn Matthew Coenraadts deze legde de bal panklaar voor Tom en deze aarzelde niet, nu wel de 2-2 op het scorebord. VV Oosterhout drong nog wel aan maar tot scoren kwam het niet meer.

Conclusie: over de hele wedstrijd genomen een terechte uitslag 2-2. De scheidsrechter vandaag de heer Konings floot een goede partij hij was duidelijk floot correct en liet niet met zich sollen. Nog mooier hij liet de voetballers de wedstrijd maken waardering een 8.

Volgende week de thuiswedstrijd tegen RCD dat na een moeilijke start zijn draai lijkt te hebben gevonden. Let op in verband met het vroege tijdstip waarop de duisternis invalt begint de wedstrijd om 14:00 uur.