Dik verdiende 0-3 uitwinst voor TSC

Waalwijkse WSC kwam duidelijk tekort in deze derby .

Gelukkig was het dan vandaag weer zover, TSC kon rond de klok van 16.00 uur weer 3 punten bijschrijven . Heel hard nodig en bijzonder fijn zo kort voor de winterstop. Het gaatje met de onderste plaatsen is geslagen en met nog 1 thuiswedstrijd te gaan  voor de kerst geeft dat een fijn gevoel. TSC kon vandaag weer aantreden met een geheel fitte selectie.  Al binnen 10 minuten werd er aan beide kanten gescoord maar beide goals werden geannuleerd vanwege buitenspel.  Waarbij opgemerkt dient te worden dat de goal van TSC wel zuiver was.  Niet getreurd. TSC ging verder met heel veel druk zetten en WSC kwam er eigenlijk niet aan te pas.  Helaas viel Jari van Helvoort uit met een hamstringblessure en zijn vervanger was Tyrone Zschusschen. Door de blessurebehandeling kwamen er pal voor rust nogal wat minuten tijd bij. In die extra tijd werd Jeroen van Leijsen onreglementair neergehaald. De terecht gegeven strafschop werd onberispelijk binnen geschoten door Ryan Snoeren 0-1. Fijne opsteker pal voor rust. Na de thee weer gelijk een veel sterker TSC dat WSC geen enkele ruimte gaf. Nu was het Jeroen van Leijsen zelf die de 0-2 scoorde uit een prachtige dieptepass van Tim Rubenkamp. Jammer voor TSC dat even later zowel Jeroen van Leijsen als Tyrone Zschusschen beide geblesseerd het veld moesten verlaten. Ze werden vervangen door Bas Blokdijk en  de vandaag in TSC 1  zeer goed  spelende debuterende Naoufal Asrihi  . WSC probeerde nog wel een paar keer een aanval op te zetten maar dan was telkens TSC doelman Bart van den Hoven goed bij de les om de aansluitingstreffer te voorkomen. Aan de andere kant was Bas Blokdijk wel heel scherp en gevaarlijk voor het Waalwijkse doel. Zelfs het houtwerk werd door hem nog getest. Daarom was het niet meer dan dik verdiend voor hem en voor heel TSC dat Bas Blokdijk tegen het eind nog de 0-3 op het scorebord liet bijtekenen. Dat WSC uiteindelijk met 10 man de strijd moest beëindigen was niet meer dan terecht nadat een WSC speler Tim Rubenkamp ongehoord hard aan gepakt had.  TSC  kon zich op gaan maken voor een feestje, uit gewonnen met 0-3 nog wel , maar zeker gezien het geleverde spel een fantastische opsteker voor de gehele club. Opstelling TSC : Bart van de Hoven, Raymon Raams, Cordillio Clemens,Jeroen Martens, Loick Smakman, Tim Rubenkamp,Dave Schouten, Jari van Helvoort, Axel Theuns, Jeroen van Leijsen, Ryan Snoeren .                                                                                                                                                          HJ

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.