Kerstmis inluiden in De Schelleboom

Traditiegetrouw kunt u in De Schelleboom op kerstavond én de zondagmiddag er voor weer helemaal in de kerstsfeer komen. De Eastwood Christmas Collective brengt u wederom een mooi verhaal waar kerstwonderen en de kerstgedachte natuurlijk centraal staan. Dit verhaal wordt omlijst door prachtige muziek gespeeld door heerlijke muzikanten die speciaal voor deze gelegenheid hun kerstkrachten hebben gebundeld.

Kerst inluiden voor een goed doel.
Zoals elk jaar, betaalt u maar €8,50 voor een kaartje. Dit is om de onkosten van De Schelleboom te dekken. De muzikanten op het podium verzorgen deze twee voorstellingen geheel belangeloos. Na de voorstelling mag u een donatie doen aan het goede doel. 

Vorig jaar konden we met uw donaties ruim €500,- bijdragen aan de Roparun. Een groter kerstgevoel konden de muzikanten zich niet wensen. Dit jaar gaan we met uw steun wederom team “Daar Lopen We Voor” proberen te steunen in hun kerstgedachte!

Uiteraard zorgt De Schelleboom voor dat extra kerstgevoel. Heerlijk kerstbrood bij de koffie, Gluhwein en warme chocomelk in de pauze en nazit en de koffiekamers zijn helemaal in de kerstsfeer!

Zondag 22 december – Aanvang 14:00.

Dinsdag 24 december – Aanvang 20:15.

Reserveren? Dat kan natuurlijk via www.deschelleboom.nl of telefonisch op 0162-437165. De Schelleboom is elke voorstelling 45 minuten voor aanvang open voor koffie en thee (altijd inbegrepen bij uw kaartje)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.