Feestelijke opening Oosterhoutse Ijsmarkt a.s vrijdag 13 december

De ijsbaan is al een weekje in gebruik maar vrijdag 13 december is de officiële opening.

Om 19.00 uur zal wethouder Robin vd Helm de openingshandeling verrichten samen met de voorzitter van Stichting Ijs op de Markt, Dre de Jong. 

Op de Ijsbaan is er een demonstratie van 17 jarige de kunstschaatsster Jente Rommens uit Etten-Leur. Jente heeft al verschillende nationale- en internationale wedstrijdengewonnen en heeft de prestigieuze prijs van Nederlands Kampioen showrijden binnen gehaald. Zij is ook op de dinsdagen 24 en 31 december, van 10.30 tot 12.00 uur, op de ijsbaan voor een clinic.

Het ijshockeyteam Yetis uit Breda, geeft ook een spectaculaire demonstratie rondom de opening. Op de vrijdagen 27 december en 3 januari, van 10.00 tot 12.00 uur geven de Yeti’s een openbare clinic. Vooraf opgeven voor deelname aan de clinic is niet nodig.

Niet op het ijs maar wel rondom de ijsbaan is de aanwezigheid van de feeërieke Ijskoningin, zij nodigt vooral de kleintjes uit voor een Meet & Greet en om samen met haar op de foto te gaan, de Ijskoningin is er tot 20.00 uur.

Als het officiële gedeelte achter de rug is kan er nog naar hartenlust geschaatst worden, dit ondersteund door muzikale begeleiding van DJ Gwen van Riel, van 20.00 tot 22.00 uur! Het is verder iedere vrijdagavond discoschaatsen van 20.00 tot 22.00 uur, met de DJ’s Wesley Huisveld en Gwen van Riel.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.