Onderscheidingen voor 14 brandweermannen

Bij zijn afscheid van de brandweer na 27 jaar is Jean-Pierre van der Burgt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Daarnaast ontving hij de gouden gemeentespeld. Edwin Holtrop nam afscheid na 19 jaar en ontving de zilveren gemeentespeld.
Brandweervrijwilligers leveren een belangrijke bijdrage aan onze samenleving. Mannen en vrouwen die zich inzetten voor onze veiligheid terwijl zij zelf grote persoonlijke risico’s lopen. Het is die belangeloze en intensieve inzet voor de samenleving die aanleiding is voor de Koning om twaalf brandweermannen te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje Nassau: Peter Ballemans (41 jaar brandweervrijwilliger), Chris de Kam (39), Jan Besems (36), Cees Vermeulen (32), Ad Boeren (31), Peter Bastiaansen (29), Will de Boer (29), Ad Oomen (28), Jos Verhoef (26), Corne Roelen (23), Herbert Maat (22) en Frank Moerenhout (20 jaar brandweervrijwilliger).
De onderscheidingen werden vrijdagavond opgespeld door burgemeester Mark Buijs.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.