INSCHRIJVINGEN ZANGWEDSTRIJD “ DE NIEUWE STROT” BEGONNEN

Ben jij zestien jaar of ouder en heb je een mooie zangstem? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in een professionele setting? Dan is de Nieuwe Strot iets voor jou.

Op zondag 26 januari en zondag 9 februari vinden in Theater de Bussel de voorrondes plaats voor Brabants grootste zangwedstrijd de Nieuwe Strot. Je kunt je opgeven op onderstaand mailadres en misschien sta jij in 2020 wel op het podium van het Parkfeest in Oosterhout of in de Soundquarter studio ( voorheenSwamp-muziek Studio ) in Raamsdonk voor een professionele studio-opname. Tijdens de voorrondes moet je een eigen keuze maken van drie liedjes die je begeleiden op een mp3 of USB-stick.  Ga je door naar de halve finale dan wordt je begeleidt door een live-band, tevens krijg je desgewenst professionele coaching in zangtechniek en  performance, of alles wat er nog komt kijken om jou nog beter te laten stralen. Wil jij je opgeven dan kan dat via denieuwestrot@gmail.com vermeld je leeftijd, telefoonnummer en de nummers die je wilt gaanzingen.Natuurlijk kun je daar ook terecht voor meer informatie.

3 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.