TSC hoofdtrainer Ton Cornelissen stopt na dit seizoen bij TSC

TSC –Sarto bij 1-1 gestaakt 

Al met al klinkt het niet echt positief na een heel turbulente week. Er is weer van alles gebeurt  bij onze club. Een compleet nieuw bestuur moet de kar gaan trekken, financieel verkeert TSC in heel zwaar weer. En dan vandaag ook nog de koploper  Sarto op bezoek  die kost wat kost de punten mee wil gaan nemen.  Dus wordt het tijd voor positief nieuws. Inderdaad is er een nieuw bestuur op gestaan. Onder voorzitterschap van Ernst-Jan van langh die de laatste maanden nog als interim fungeerde is het nieuwe bestuur aan de slag gegaan. Na een ledenvergadering die nog nooit zo’n grote opkomst heeft gekend zijn er knopen door gehakt. Sponsoren zijn  bereid om TSC te gaan helpen. De gemeente Oosterhout heeft haar medewerking toegezegd en ook de KNVB wil helpen waar nodig. Het is ook wat ,een vereniging met bijna 1200 leden die meer dan 110 jaar bestaat laat je niet aan haar lot over. Diverse leden met allerlei ervaringen gaan TSC helpen waar kan . Dus het organisatorische gedeelte gaat vast weer goed komen. Dan terug naar de pot voetbal van vandaag. Binnen 2 minuten keek TSC door slordig uitverdedigen al tegen een 0-1 achterstand aan. Blijkbaar waren een aantal jongens nog niet helemaal goed bij de les. Toch lieten de blauw witten het er niet bij zitten en amper 1 minuut later verscheen aanvoerder Jeroen van Leijsen alleen voor de Tilburgse doelman. Echter die was vandaag in topvorm en wist de inzet van Jeroen te keren. Aan de andere kant was TSC doeman Bart van den Hoven ook in de juiste vorm om TSC te behoeden voor een nog grotere achterstand. Helaas voor TSC moest de laatste tijd steeds meer in vorm komende  Jeroen van Leijsen geblesseerd  al in de 17e minuut  naar de kant en voor hem kwam Bas Blokdijk . Even later een dot van een kans voor Tim Rubenkamp maar zijn loeiharde inzet ging rakelings over. Aan de andere kant weer een uitstekende redding van de TSC doelman voordat TSC de gelijkmaker ging maken. Een prima voorzet van Tyrone Zschusschen  viel binnen de 16 daar stond Tim Rubenkamp met de rug naar de goal. Zijn omhaal werd technisch gezien,perfect binnen geschoten en voor de Tilburgse doelman onhoudbaar 1-1 . Normaal zie je dit soort wereldgoals alleen op TV , maar kom gerust een keer naar de Warandelaan want daar zie je dus dit soort zeldzame goals  dus ook.  Sarto was rijp voor een afslachting . TSC kreeg steeds meer kansen en was veruit de gevaarlijkste ploeg. Helaas sloeg voor TSC ditmaal weer het noodlot toe. De uitstekend leidende scheidsrechter Nick Ooms uit Eindhoven raakte geblesseerd en moest met nog 6 minuten te gaan op de klok voor rust de wedstrijd vroegtijdig affluiten. Juist op een moment dat TSC  de wedstrijd tegen de koploper naar zich toe trok. Helaas het is niet anders en de resterende strijd zal waarschijnlijk op 19 januari in het nieuwe jaar uitgespeeld moeten gaan worden. Opstelling TSC  : Bart van de Hoven, Raymon Raams, Loick Smakman, Cordillio Clemens, Tim Rubenkamp, Jeroen van Leijsen, Axel Theuns, Ryan Snoeren, Jeroen Martens, Dave Schouten, Tyrone Zschusschen .                                                                                                                              HJ.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.