Twee Oosterhouters aangehouden na poging woninginbraak

Twee Oosterhoutse veelplegers (18 en 20 jaar) zijn zaterdagavond betrapt tijdens een inbraakpoging in een woning aan de van Ruysdaelstraat in Dongen. Het duo werd kort daarna in hun auto op de Heistraat in Oosteind aangehouden.

Agenten in burger van het Flexteam dat zich richt op het tegengaan van (woning)inbraken, straatroven en overvallen kregen vrijdagavond zicht op twee mannen die al eerder zijn aangehouden ter zake inbraken.

Het duo stapte uit hun auto op de van Ruysdaelstraat in Dongen. Ze hebben daar volgens de agenten enkele keren tegen de voordeur van een woning getrapt. Die deur raakte daarbij geheel ontzet. Het bleef echter bij een poging. Kort hierna zijn de twee Oosterhouters als verdachten aangehouden.  De bewoner heeft aangifte gedaan.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.