Afvalkalender 2020 valt binnenkort op uw mat

Afvalkalender 2020: voor Kerstmis in uw brievenbus

De Afvalkalender 2020 ligt voor de kerstdagen op de mat bij de inwoners van Oosterhout. De afvalkalender met de nieuwe regeling gaat in op woensdag 1 januari 2020 (en dus niet op maandag 30 december). De schema’s gelden per buurt. Mocht u geen papieren afvalkalender hebben ontvangen, dan kunt u deze downloaden op www.oosterhout.nl (zoek op afvalkalender), een exemplaar afhalen bij de receptie op het stadhuis of bij de gemeentewerf of even bellen naar de gemeente op 14 0162. Het meest handige voor u is om de gratis AfvalWijzer app te installeren. Hierop krijgt u automatisch een melding wanneer u welk afval aan straat behoort te zetten.

Wat is er anders?

De kalenders zijn nu per buurt ingedeeld en in veel buurten zijn de vaste ophaaldagen gewijzigd. Daarnaast is staat de wekelijkse leging van de gft-bak in de zomer nu ook in de kalender. Het kan zijn dat deze zomerse ophaaldagen nog veranderen. Wanneer u de AfvalWijzer App gebruikt, krijgt u hiervan automatisch een melding. Ook is de papierinzameling voor de hoogbouw opgenomen; dit geldt alleen voor hoogbouw waar geen inpandige container is.

Vragen? 

Voor meer informatie of vragen kijkt u op www.oosterhout.nl (-> zoek Afval) of belt u gratis naar de Helpdesk Afval (0800) 333 66 99(elke werkdag bereikbaar van 08.00 tot 18.00 uur).

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.