"Met je Hart" kerstdiner voor ouderen bij Brasserie Jardin

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=XrallmxnBww&w=580&h=385]

Sylvia Voeten van Brasserie Jardin liep al langere tijd rond met het idee iets te willen doen voor ouderen. Samen met de stichting “Met je Hart” biedt zij een …

1 Comment

  1. Bedankt voor alles. Het was onvergevelijk zo heb ik genoten van alles.Jullie doen heel veel goeds.Nu hoorde ik dat ik op de TV ben of was maar zelf heb er niets van gezien en zou het zo graag eens zien. zou u mij een tip willen geven of over kunnen zetten op mijn I- pad dan zou ik heel blij zijn.Graag zou ik op de hoogte willen blijven, met de leuke dingen, die jullie doen. Groetjes aan Allen van Jullie.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.