Kerstboom eruit en dan ?

Inleveren bij de milieustraat

Kerstbomen kunt u gratis inleveren bij de milieustraat in Oosterhout (Wilhelminakanaal-Oost 7). De milieustraat is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 8.00 uur – 16.30 uur. 

Huis-aan huis ingezameld 

Na oud en nieuw worden kerstbomen huis-aan-huis ingezameld. U kunt uw kerstboom dan op de aanbiedplaats bij u in de buurt aanbieden. 

Voor de Dammenbuurt, Staatsliedenbuurt, Schildersbuurt, Larenbuurt, Donkenbuurt, Sterrenbuurt, Kruidenbuurt en Beemdenbuurt is het op maandag 6 januari. 

Voor de Vogelbuurt, Kastelenbuurt, Centrum, Molenbuurt, Leijsenakkers en Slotjes is het op dinsdag 7 januari.

Voor Oosteind, Dorst, Bloemenbuurt, Schrijversbuurt en Natuurkundigebuurt is het op woensdag 8 januari. 

Voor de Componistenbuurt, Warande, Den Hout, Vrachelen, Markant, Houthaven, Kanaleneilend, Oud-West, de Kreek en de Contreie is het op vrijdag 10 januari. 

Kerstboomverbrandingen 

Den Hout

In Den Hout vindt de kerstboomverbranding plaats op maandag 6 januari om ongeveer 19:15uur. Op het terrein tegenover het voormalige ponyveld aan de Herstraat aansluitend aan het driekoningen zingen. De brandweer ziet erop toe dat alles veilig verloopt. 

Dorst

De kerstboomverbranding in Dorst is op maandag 6 januari. De start is in de heilige Marcoenkerk. Daarna vertrek in lampionnenoptocht naar het maisveld aan het Sint Jorisveld. Daar wordt het vuur aangestoken. De brandweer ziet er op toe dat alles veilig verloopt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.