Staamp blaast Co en Els de tent uit.

Co en Els van Etten van Cafeteria ‘t St. Janneke werden op hun laatste dag de tent uitgeblazen door het Oosterhoutse Carnavalsorkest Staamp! Na bijna 30 jaar komt er definitief een einde aan het uitbaten van de Cafetaria ‘t St. Janneke aan de St. Janstraat in Oosterhout. Co en Els wilde in principe nog 2 jaar doorgaan maar er kwam een aanbod wat ze niet af konden slaan. Er komt een nieuwe eigenaar van de St. Janstraat 13 en het is afwachten wat deze nieuwe eigenaar gaat doen op deze plek.

Het zal voor een flink aantal mensen wellicht even wennen zijn, want zeker tijdens de Carnavalsperiode was ‘t St. Janneke voor velen het ideale vet-theater van Oosterhout. De ORTS wenst Co en Els een relaxte toekomst.

Later deze week een korte reportage over de laatste uurtjes van Co en Els op ORTS TV en ons YouTube kanaal.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.