VV Oosterhout luidt graag met iedereen het nieuwe jaar in!

Na het vuurwerk gaat VV Oosterhout knallen!

Zaterdag 4 januari 2020 nieuwjaarsborrel bij VV Oosterhout. Vanaf vier uur ’s middags ben je van harte welkom op de traditionele nieuwjaarsborrel van VV Oosterhout. We houden de nieuwjaarsborrel op de thuisbasis sportpark ‘De Contreie’.

Om 16:30 uur speelt een selectie van Oud VV Oosterhout spelers tegen de huidige zondag 1 selectie.
Na de wedstrijd blikt de voorzitter van VV Oosterhout Ruud Looijmans nog graag even terug op het voorbije jaar2019. Een jaar dat gekenmerkt werd door het leggen van een gezonde financiële basis om vanuit die basis te werken aan het beleidsplan van de vereniging ‘Met plezier presteren van mini tot selectiespeler’. Samen met de leden zijn hier de nodige stappen in gezet. 

Bij VV Oosterhout mag iedereen op zijn nivo presteren, van pupil tot selectiespeler is iedereen gelijk en vormen we een ‘VV Oosterhout familie’. Een familie waar iedereen die de club een warm hart toedraagt bij wil en mag horen.

In 2020 gaat de sponsorcommissie aan de slag om samen met de huidige sponsoren nieuwe sponsoren aan de club te binden. Dit binden doet de sponsorcommissie door speciale sponsorbijeenkomsten te organiseren waarin sponsoren met elkaar kunnen netwerken in een ongedwongen sfeer in een aantrekkelijke ambiance.

Samen met tal van vrijwilligers die de club rijk is gaan ze het beleidsplan verder gestalte geven en uitvoeren. Meer weten kom dan gezellig naar de nieuwjaarsborrel op 4 januari.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.