Sprankelende Nieuwjaarsrevue

In een uitverkochte Bussel beleefde donderdagavond de Oosterhoutse Nieuwjaarsrevue een sprankelende première. “ Het geheim van de Heilige Driehoek”. stond centraal in de voorstelling. Er is maandenlang door een enthousiaste groep met veel plezier gewerkt aan de voorbereiding van alweer de 20e editie.

Een team dat bestaat uit zo’n 90 getalenteerde en creatieve mensen voor maar ook achter de schermen. En dat was te merken een zeer enthousiaste spelersgroep en een uitstekend orkest. Van levenslied tot rap alle genres kwamen voorbij. Er werd uitstekend gezongen en gespeeld. Met een belangrijke rol voor Cock Gorisse de beschermvrouwe van de Heilige Driehoek, wethouder Willemsen en burgemeester Mark Buijs. Maar ook de Kletspet van de ORTS kwam regelmatig voorbij.

Natuurlijk gaan we over de verhaallijn en het ontrafelen van het geheim niets verklappen. Er zijn nog enkele kaarten voor zondagavond. Er werd in elk geval nog lang nagepraat in de foyer waarbij alle spelers dankbaar de complimenten in ontvangst namen!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.