Parkfeest maakt goede doelen zichtbaar

Cheques goede doelen 2019 uitgereikt tijdens Parkfeest 2020

Parkfeest Oosterhout is ooit opgericht ter ondersteuning van de Mienushal (bouwhal carnavalswagens) en is in 23 jaar ondersteuner van diverse andere maatschappelijke doelen geworden. Zij -van het Parkfeest- willen graag laten zien dat ze samen zorgen voor een mooier Oosterhout. De Goede Doelen Cheques 2019 delen we daarom uit tijdens het Parkfeest 2020. Daarnaast kunnen hun gasten vanaf komend jaar zélf een goed doel kiezen bij het kopen van de tickets. Tenslotte willen ze de goede doelen ook zichtbaar maken op het Parkfeestterrein.

Cheques 2019

Parkfeest 2019 was weer geweldig. Iedereen heeft genoten van alle artiesten, de gasten, de vrijwilligers en natuurlijk het weer. Tijdens de drie feestelijke dagen heeft het Parkfeest genoeg winst gemaakt om cheques te kunnen uitdelen aan enkele goede doelen in Oosterhout. Dit keer reiken ze de cheques uit tijdens het Parkfeest 2020 op zaterdag. Zodat ze de goede doelen en vrijwilligers in het zonnetje kunnen zetten. 

Webshop

Voor 2020 gaat men op voorhand al meer aandacht besteden aan de goede doelen. Bezoekers kunnen bij het kopen van de tickets aangeven naar welk goed doel hun bijdrage gaat. Per ticket gaat er dan sowieso één euro naar dat goede doel. Ongeacht de resultaten van het Parkfeest is deze bijdrage gegarandeerd voor de goede doelen. Voor 2020 kunnen de bezoekers kiezen tussen:• Milieu Educatief Centrum & Kinderboerderij • Goederenbank Baronie (waar de Voedselbank Oosterhout onder valt)• Atletiek & Trimvereniging Scorpio• En natuurlijk Stichting Mienushal.

De ticketverkoop start op 19 januari 2020. Men maakt die dag om 15.00 uur de Parkfeestartiesten van vrijdag 5 juni en zaterdag 6 juni bekend. 

Zichtbaar

Tenslotte zullen ze komend jaar ook de bijdrage van het Parkfeest aan Oosterhout zichtbaar maken op het feestterrein. De afgelopen 23 jaar hebben ze namelijk ongeveer € 600.000,- uitgereikt aan organisaties die samen met hun Oosterhout mooier maken. Ze willen graag laten zien aan hun bezoekers, sponsoren, festifans en vrijwilligers dat het Parkfeest samen genieten is.

Parkfeest 2020

Parkfeest is op 5, 6, 7 juni 2020 in het Slotpark van Oosterhout. Er treden nationale en internationale artiesten en bands op. Tijdens het genieten van de muziek, kunnen de gasten heerlijk eten en drinken. Voor vrijdag en zaterdag heb je een ticket nodig, zondag 7 juni is gratis toegang. Meer informatie staat op www.parkfeest.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.