UT JEUROVISIE KLAPPERFESTIVAL IN DE VOORVERKOOP

Van woensdag 12 februari tot en met zondag 16 februari is het weer Klapperen in de Stapmolen.

5 Avonden en een extra matinee op de zondag moeten u het Jeurovisie Klapperfestival 2020 gaan brengen. We verwachten zo’n 180 miljoen kijkers in de Stapmolen, die voor deze keer helemaal Europees gaat inclusief Australie en Israel. Een Klapperspektakel van internationaal allure. Dat is dan ook de reden dat wij u oproepen om een kaartje te bemachtigen in de voorverkoop op zondag 19 januari, de start is om 14.11 uur via Eventbrite. Maximaal mogen er twee kaarten per inlog verkregen worden. De kaarten kosten 15 euro exclusief reserveringskosten. Dus zorg dat je er op tijd bij bent. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.