Open Dag Mienushal

Ook dit carnavalsseizoen wordt er weer hard gewerkt in de Mienushal door vele carnavalsverenigingen om hun optochtcreaties te bouwen.
Op zondag 26 januari kun je tussen 12:00 en 16:30 uur tijdens de Open Dag een kijkje nemen in de bouwhal van Kaaiendonk (toegang = gratis)!


De Mienushal is het kloppend hart van carnaval in Kaaiendonk. OCS de Smulnarren heeft er zijn thuis, de Raad van XI bouwt hier aan de prinsenwagens en de Jeugdhofkapel oefent er elke week. In de tweede hal starten na de zomervakantie veel carnavalsverenigingen met het bouwen van wagens en andere creaties voor de grote optocht op carnavalszondag. In de bouwhal laten de carnavalsverenigingen graag zien hoe ver ze zijn. Muzikale klanken van diverse kapellen brengen de carnavalsstemming er al in. Daarnaast heeft de Oosterhoutse Carnavalsstichting de achterste hal open gesteld, zodat je onder het genot van een drankje en goede carnavalsmuziek, alvast de sfeer kan proeven om weer lekker op te warmen voor carnaval.

Ook zullen er weer kramen staan waar je carnavalsartikelen kunt kopen of ruilen. In de dagen voor de Open Dag zullen ook vele basisscholieren weer een bezoek brengen aan de Mienushal. Hiermee wil OCS de Smulnarren aan iedereen laten zien wat er allemaal bij de carnavalsoptochten komt kijken en ook de jeugd meer bij de carnaval betrekken. Je vindt De Mienushal staat aan de Vuurdoornlaan aan het einde aan de linkerzijde. De Vuurdoornlaan is de straat tegenover de voormalige Praxis. Kom zoveel mogelijk te voet of met de fiets, want het aantal parkeerplaatsen is zeer beperkt!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.