Parkfeest wil Oosterhout laten genieten

Met DI-RECT, Duncan Laurence en Snelle.

Parkfeest Oosterhout ontvangt weer nationale, internationale én lokale artiesten tijdens het driedaagse feest in het Slotpark. Het programma is voor jong en oud en voor liefhebbers van diverse muziekstijlen. Op zaterdag 6 juni staan onder andere de nationale toppers DI-RECT, Duncan Laurence, Snelle, Nielson en Trijntje Oosterhuis op het podium. Maar bijvoorbeeld ook de lokale band The Lost Chords. Op vrijdag 5 juni is het weer Tribute Night in het Slotpark, met tributes van ABBA, Foo Fighters, Blondie en de Editors. De Tribute Night sluit af met de feestband Les Truttes. Kaarten zijn vanaf zondag 19 januari 2020 15.00 uur te koop in de webshop op www.parkfeest.nl/tickets. Er is een beperkt aantal Vroege Vogel-tickets te koop voor snelle beslissers. Je kiest vooraf het goede doel waar jouw bijdrage heen gaat.

De artiesten voor vrijdag 5 juni en zaterdag 6 juni zijn bekend. De line-up met de volgorde en tijdstippen van de optredens volgt later, waarschijnlijk half maart. Ook de optredens in het Slotpark-Oost maken we dan bekend. Eind april verwachten we de line-up van de zondag bekend te kunnen maken.

Artiesten zaterdag 6 juni 2020

De muzikale held van 2019. Zo mag je hem best noemen. Duncan Laurence is van “ons”, sinds hij het Eurovisie Songfestival heeft gewonnen. Terug op het Parkfeest podium is Trijntje Oosterhuis. Haar nieuwste album “Dit Is Voor Mij” werd geproduceerd door Jett Rebel en staat vol popsongs die iedereen direct meezingt.  Over direct gesproken, DI-RECT is waarschijnlijk de band die het vaakst op Parkfeest Oosterhout heeft gestaan. Toch is het alweer 5 jaar geleden dat de leden van de band voor het laatst het Slotpark op z’n kop hebben gezet. Er is geen enkele band die zich iedere keer muzikaal zo opnieuw kan uitvinden als DI-RECT. Het is nooit hetzelfde. Sterker nog, dit keer zal het alle vorige shows van DI-RECT overtreffen, want ze hebben wat te vieren! De band bestaat 20 jaar en dat wordt dus samen feesten! 

Rapper Snelle gaat hard, eh, snel. De man uit Deventer komt naar Oosterhout met een vette live-band. Een andere hitmachine is Nielson. Iedereen krijgt het warm van zijn single IJskoud, één van de grootste Nederlandstalige Top 40-hits ooit. Het is tijd om te ontdooien op het Parkfeest en iedereen te laten zweten! 

Natuurlijk staat er dit jaar ook weer een groot aantal Oosterhoutse bands op het Parkfeest. Van één van deze bands kunnen we op zaterdag genieten. The Lost Chords zorgen met hun progressieve rock voor een visueel live spektakel.  

Afgelopen jaar schopten de vier prettig gestoorde kids van TAPE TOY het tot 3FM Talent. Niemand kan om deze band heen met hun bubble grunge, een muziekstijl die zich laat omschrijven als Gwen Stefani maar dan harder of Nirvana maar dan blijer. Iets wat niemand moet vergeten, is om je dansschoenen ook op zaterdag aan te doen als je naar het Parkfeest gaat. The Funk is back met Three Little Clouds, die spelen zo lekker dat je niet blijft stilstaan. 

Artiesten vrijdag 5 juni 2020 Tribute Night

De Tribute Night op vrijdag 5 juni is voor jong en oud, voor de rockers, de punkers, de feestbeesten en de dancing queens. Want als één band garant staat voor een feest in het park, dan is het natuurlijk ABBA Tribute wel. Rocken doen we met de Belgische band In Your Honor met hun Foo Fighters Tribute. De reEditors is een tributeband van The Editors, die al jaren op het verlanglijstje staat van Parkfeest Oosterhout. Eindelijk zijn zij ook van de partij. Back to Blondie won 2 jaar geleden al met overmacht de publieksprijs van The Battle of The Tributebands met de muziek van Debbie Harry, ook wel bekend als Blondie

Klapper van de vrijdagavond zijn Les Truttes. In 1996 ooit begonnen als een eenmalige grap, meer dan 20 jaar later een gevestigde naam als we het over feestband hebben. Deze Belgische band brengt The Party To The People! 

Tickets

Vanaf 19 januari zijn de tickets voor 5 en 6 juni te koop in de webshop. Je kunt losse tickets per dag kopen of een passe-partout voor beide dagen. Zondag 7 juni is gratis. Voor snelle beslissers is het mogelijk om Vroege Vogel-tickets (passe-partout) te kopen. Dit kan tot en met 20 februari, maar OP=OP. Bij het kopen van tickets kies je vooraf welk goed doel jouw bijdrage krijgt.

Vrijdagticket: € 18,50

Zaterdagticket: € 33,50

Passe-partout: € 41,00 (Vroege Vogels betalen € 39,00)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.