Stijn Biemans en Jorco de Kok nieuw trainers duo seizoen 2020-2021 VV Oosterhou

VV Oosterhout vol vertrouwen richting de toekomst met nieuw trainersduo

Stijn Biemans en Jorco de Kok gaan samenwerken om de sportieve doelstellingen te bereiken na een overeenstemming met VV Oosterhout voor twee seizoenen.

Vanaf het seizoen 2020-2021 zullen Stijn Biemans en Jorco de Kok samen verantwoordelijk zijn voor de Zondag-1 van VV Oosterhout. Het clubbestuur is bijzonder content met de bereikte overeenstemming waarmee met veel vertrouwen en enthousiasme wordt ingezet op een meerjarige samenwerking.

Dit is een belangrijke stap in het verder uitrollen van de voetbalvisie ’Met plezier presteren van minipupil tot Zondag-1’ van VV Oosterhout.

Dit seizoen heeft Stijn Biemans als hoofdtrainer de JO17-1 onder zijn hoede genomen en is Jorco de Kok als lid Technische Commissie – Senioren verantwoordelijk voor de samenstelling van de selectie Zondag-1 en -2. Met hun rijke voetbalkennis en jarenlange trainerservaring zijn beide heren uitstekend in staat om de aanwezige talenten van VV Oosterhout in kaart te brengen, verder te ontwikkelen en in te passen in onze Zondagselectie.

Naast het verzorgen van de trainingen en de coaching zal Stijn Biemans tevens zijn UEFA-B-opleiding gaan volgen.

Jorco de Kok blijft deel uitmaken van de Technische Commissie. Dit benadrukt zijn duidelijke toekomstplannen en ambities met VV Oosterhout.

Door het aanstellen van dit sterke trainersduo heeft VV Oosterhout enorm veel vertrouwen in het behalen van mooie sportieve successen de komende jaren op het hypermoderne sportcomplex.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.