Wereldkankerdag bij Poppy’s

Op dinsdag 4 februari is het Wereldkankerdag. Inloophuis Poppy’s stelt zijn deuren op die dag graag open voor iedereen die betrokken is bij kanker. Of je nu zelf kanker hebt of hebt gehad, of dat je ouder of kind of partner, vriend of vriendin bent van iemand met kanker, of je professionele hulpverlener bent die te maken krijgt met kanker… je bent op 4 februari van harte welkom om binnen te lopen bij ons Inloophuis Dat kan tussen 10.00 en 12.00 uur en van 13.30 tot 16.00 uur.

Zij vertellen dan graag over wat zij zoal doen voor mensen die geraakt zijn door kanker. Behalve dat betrokkenen op 3 dagen in de week binnen kunnen lopen voor gezelligheid met een kop koffie of thee en desgewenst een goed gesprek, hebben ze heel veel extra activiteiten: yoga, zingen, quilten, wellness, schilderen, wandelen en nog veel meer. Ook verzorgen ze regelmatig lezingen over kanker en hoe om te gaan met die verschrikkelijke ziekte.

Kom dus gerust eens kennismaken met Inloophuis Poppy’s op Wereldkankerdag 4 februari 2020.

Locatie: Inloophuis Poppy’s – Mathildastraat 69, 4901 HC Oosterhout. Info op  www.inloophuispoppys.nl.

rhdr

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.