TSC verliest inhaalduel op sensationele wijze 2-5

Raymon Raams met zware blessure uitgevallen !!

Vandaag kon TSC dan voor het eerst aantreden in 2020 met een inhaal gedeelte tegen Sarto.  Kort voor de kerst speelde TSC tegen Sarto 36 minuten toen de strijd gestaakt werd met een 1-1 tussen stand.  Dit vanwege een blessure bij de scheidsrechter.  Dus alle ogen en hoop waren gericht op een mooi resultaat. Het werd zondermeer een sensationeel gebeuren waar van alles gebeurde maar waar TSC uiteindelijk verdiend aan het kortste eind trok. Tot de rust was het met 9 minuten te gaan een gelijkopgaande strijd . Geen van beide teams kreeg kansen laat staan om te scoren. Er werd dan ook gelijk van speelhelft gewisseld na 9 minuten en nu was er dus een complete helft nog te spelen.  Grote pech voor TSC na 14 minuten  in de 2e helft toen Raymon Raams  bij een ongelukkige botsing een zware knieblessure opliep waardoor hij met de ambulance moest worden afgevoerd. De wedstrijd  werd minuten lang terecht stilgelegd.  Voor hem kwam Martijn Schepers in het veld. Na de hervatting kreeg TSC  via Bas Blokdijk gelijk de allergrootste kans om de score te openen. Een foutieve terugspeelbal van Sarto werd door Bas onderschept. Alleen voor de Tilburgse doelman schoot hij de bal helaas meters langs de verkeerde zijde van de goal. Opnieuw pech voor de blauw witten. Ja en als je dan zelf alle kansen laat liggen dan gebeurt het onherroepelijk aan de andere zijde. In de 20e minuut een  verkeerde inschatting bij Jeroen Martens  en gelijk was het de Sarto spits  die profiteerde 1-2. Toen even later de Tilburgers bij een perfecte aanval de 1-3 scoorde leek de strijd beslist.  Toch was dat maar schijn, want Tyrone Zschusschen dacht daar anders over en schoot de 2-3 perfect diagonaal binnen. Met nog 15 minuten te gaan leek alles nog mogelijk . Helaas kwam er een situatie waarbij de discussie ontstond of een TSC speler wel of niet buitenspel  zou hebben gestaan. De tot dan toe prima leidende scheidsrechter had gefloten en daarmee uit. Echter Ryan Snoeren  kon zich daarbij niet neerleggen en bleef maar protesteren . Eerst leverde hem dat geel op maar nog bleef hij doorgaan, nogmaals geel betekende rood. Niet alleen hemzelf deed hij daarmee tekort maar ook zijn gehele team.  TSC zakte door het ijs en kreeg helaas nog 2 doelpunten tegen. Eindstand 2-5 een terechte overwinning voor de nieuwe koploper  Sarto uit Tilburg maar opnieuw kwam de onervarenheid TSC in dit geval duur staan. Er had absoluut voor TSC meer ingezeten als iedereen zijn koppie er bij had weten te houden. Een ding is zeker vanaf deze plaats wensen we in ieder geval de grootste pechvogel Raymon Raams heel veel sterkte en beterschap de komende tijd . Deze jongen met altijd een inzet voor de volle 100 % begint 2020 wel superslecht . We hopen en duimen dat deze blessure  enigszins mag gaan meevallen . Raymon namens TSC heel veel sterkte. Opstelling TSC : Bart van den Hoven,Jeroen Martens, Cordillio Clemens,Loick Smakman, Raymon Raams,  Marnix van der Velden, Tim Rubenkamp, Axel Theuns, Ryan Snoeren,  Tyrone Zschusschen, Bas Blokdijk .                   HJ.