VV Oosterhout verliest van een betere tegenstander!

Het bekeravontuur tegen eerste- en hoofdklassers is voorbij!

Donderdagavond 16 januari was om 21:30 uur het bekeravontuur afgelopen. Deze avond verloren we terecht van hoofdklasser Unitas uit Gorinchem. Alhoewel de Unitassers hadden er tot in the dieing seconds van de eerste helft voor nodig om op 0-1 te komen. Tot die tijd had Ramon Everduim zijn defensie goed georganiseerd en gaf VV Oosterhout geen kansen weg. Na de rust was het snel gedaan met de aspiraties van VV Oosterhout en na twintig minuten in de tweede helft was het 0-3 en was de wedstrijd gespeeld na 90 minuten stond het scorebord op 0-6 en was het sprookje voor reuzendoder VV Oosterhout voorbij.

De eerste helft: Hier was Unitas zeker de bovenliggende partij. VV Oosterhout verdedigde echter goed en gaf nagenoeg geen kansen weg. In de 28ste minuut zette VV Oosterhout een mooie aanval op die Kennith Kops doeltreffend afrondde zijn treffer werd vanwege buitenspel (dit was het ook) afgekeurd.

Even later een overtreding in de zestien meter van Unitas op Kennith Kops de scheidsrechter besloot tot een indirecte vrije trap. Stijn Biemans schoot op aangeven van Daan Poelmans snoeihard op Owen Verduijn de keeper van Unitas die hierbij geblesseerd raakte. Op het eind van de eerste helft was dit achteraf de genadeslag voor VV Oosterhout immers Jeroen Quinten liet terecht wat langer doorspelen na 45 minuten toen viel echter wel de 0-1 achter Ramon.

Snel bekeken: De tweede helft kwam VV Oosterhout er eigenlijk niet meer aan te pas en de spits van Unitas Pascal van Delden bezegelde mede met drie treffers het lot van VV Oosterhout.

Conclusie: een acceptabele eerste helft gespeeld waarin VV Oosterhout zelfs nog een paar kansen kreeg. Achteraf Unitas als betere ploeg de terechte winnaar, nu alle pijlen op de competitie richten.

Foto’s van de wedstrijd vind je hier:https://www.vvoosterhout.nl/1269/vv-oosterhout—unitas/?type=1&from=0

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.