ORTS weer online

Maar liefst 8 en een half uur moest de ORTS er op wachten om weer online te zijn gisteren. Het was een behoorlijke storing bij Ziggo op 22 januari, die rond 14:00u begon.
Ook in Raamsdonkveer en Geertruidenberg waren er diverse bedrijven die er last van hadden. Alleen instellingen en bedrijven met een zakelijk abonnement werden getroffen, aldus een medewerker van Ziggo.
De facilitaire dienst van de ORTS is op zoek naar een manier om het storingsprobleem van Ziggo in de toekomst te kunnen omzeilen. Afhankelijk van de kosten gaan ze bekijken wat de eventuele mogelijkheden zijn. Er wordt gedacht aan een eventuele omleiding via glasvezel of cat6.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.