Een verslagen lach van Maarten

Drie maal is scheepsrecht dachten we maar wellicht lukt het bij de 4e poging die er wellicht ooit gaat komen. Met Maarten van der Weijden weet je het nooit, zeker niet als het om de strijd tegen kanker gaat.
Na 18 uur moest hij de pijp aan Maarten geven…en na 2 uur uit het bad maakte onze fotograaf deze foto.
Toen we bij de ORTS vanochtend het filmpje van de start van gisteren zaten te monteren was iedereen nog vol goede moed. Maarten lag goed op schema en het ging voorspoedig. Het is natuurlijk ook een gigantische onderneming steeds en op zich al super knap als je 18 uur achter elkaar baantjes trekt in een zwembad. Alleen daarom al verdiend Maarten een donatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.