Grote belangstelling open dag Mienushal

Zondag 26 januari kon iedereen een kijkje komen nemen in de Mienushal aan de Vuurdoornlaan. In de bouwhal zijn diverse verenigingen weer hard aan het werk om daar hun wagen te bouwen voor de Kaaiendonkse Grote Optocht. Veel nieuwsgierige Oosterhouters kregen zo een kijkje in de keuken van de Kaaiendonkse wagenbouwers.

Drukbezochte middag
Bezoekers van de open dag konden met eigen ogen zien hoe er volop wordt gelast, geplakt en geschilderd om het motto ‘Ne mooie lach doet glimme’ goed uit de verf te laten komen. Verdeeld over twee hallen konden bezoekers zien welke verengingen hun wagen bouwen in de Mienushal en hoe deze prachtige bouwsels tot stand komen. In de achterste hal kon men onder begeleiding van diverse carnavalskapelletjes genieten van een hapje en een drankje. 

Inschrijving Kaaiendonkse Optocht
Ook was er dit jaar wederom een kleine markt met kraampjes waarop allerhande carnavalsspullen te koop werden aangeboden en waren er de gratis pannenkoeken voor alle kindjes. De open dag van de Mienushal is traditioneel ook het moment waarop iedereen die met de Kaaiendonkse Grote Optocht mee wil doen zichzelf kan inschrijven. Op een groot bord kon iedereen zien dat er al aardig wat clubs en verenigingen zichzelf hebben opgegeven. Al met al een mooie opwarmer voor carnaval.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.