Sonja Barend te gast bij Theek5 tijdens boekenweek

In de Boekenweek, op maandag 9 maart, hebben Theek5 en theater De Bussel een heel speciale gast: Sonja Barend. Ze wordt ook wel de koningin van de talkshow genoemd. Ruim veertig jaar was zij te zien op televisie. 

Vele generaties zijn met haar programma’s opgegroeid. Als talkshowhost was zij kritisch en schuwde de controverse niet. Sonja past daarom ook perfect bij het thema van de 85e Boekenweek: Rebellen en dwarsdenkers. Zo had ze de schrijver-moordenaar Richard Klinkhamer te gast en ging ze op bezoek bij de op dat moment voortvluchtige crimineel Stanley Hillis. Ze had mensen te gast uit alle lagen van de bevolking en ze wist bij elke gast de juiste toon te raken, waardoor mensen vaak meer vertelden dan ze eigenlijk wilden.

In 2017 publiceerde ze haar memoires “Je ziet mij nooit meer terug”, waarin ze terugblikt op haar leven en op zoek gaat naar haar Joodse identiteit.

Dit boek zal centraal staan tijdens het interview, dat Martine Huijbregts voor haar rekening zal nemen. En als u nog een prangende vraag voor Sonja heeft, dan is deze avond dé uitgelezen kans om die stellen!

Kaarten zijn nu beschikbaar via Theek5 https://theek5.lerendoeje.nl  en De Bussel https://www.theaterdebussel.nl/, ze kosten € 10,00 inclusief pauzedrankje en garderobe.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.