TSC pakt de volle buit in Made 1-2

Sterker Madese Boys krijgt TSC deze keer niet klein.

Onder het genot van prachtig voetbalweer werd vandaag de derby Madese Boys tegen TSC gespeeld.  Waar dan ook best veel toeschouwers op deze strijd waren afgekomen om deze 2 van oudsher echte kemphanen tegen elkander te zien strijden.  Van meet af aan was Madese Boys de bovenliggende partij wat ook zeker te verwachten was gezien de stand van beide teams op de ranglijst. De Madenaren doen mee voor het kampioenschap en TSC moet alles uit de kast halen om uit de degradatiezone te blijven.  De meeste en mooiste kansen waren zeker gezien de 1e helft dan ook voor Madese Boys. Met enig fortuin  en zeker ook vakmanschap was het TSC doelman Bart van den Hoven die vandaag kon uit groeien tot man off the match . Vooral dankzij hem was het met de rust nog maar 1-0 in het voordeel van de Madenaren wat ook dik verdiend was gezien de krachtsverhoudingen. Als er 3 of 4 -0 op het scorebord had gestaan had er ook niemand van opgekeken.  Gelukkig waren er voor TSC met deze 1-0 ruststand  zeker nog mogelijkheden om daar dan in de 2e helft iets aan te gaan doen.  En zowaar ging dat ook gebeuren. Daar waar het Madese Boys maar niet wilde lukken om de trekker definitief over te halen was het aan de andere kant TSC dat de gelijkmaker scoorde via Axel Theuns 1-1. Toch zou het allemaal nog penibeler worden voor de ploeg uit Oosterhout. Jeroen Martens die al een keer geel had gekregen  haalde uitblinker de Bruin van Madese Boys onreglementair  onderuit. Opnieuw geel voor hem dus met rood op zak naar de kant met nog een half uur te spelen.  Intussen bleef TSC doeman Bart van den Hoven  zich maar etaleren als een niet te nemen veste en probeerde TSC voetballend het hoofd erbij te houden.  Bij TSC werden in de 2e helft Cordillio Clemens , Steven Bliemer en Dave Schouten  vervangen door Joury den Boogert, Martijn Schepers en Berry de Ram.  En wat er meestal gebeurt in de voetballerij is een gegeven, als je zelf de kansen niet benut valt de treffer dikwijls aan de andere kant. Zo ook vandaag, met nog 10 minuten te gaan kwam Tyrone Zschusschen enigszins gelukkig de zestien binnen en zag hij zijn inzet tussen de palen verdwijnen 1-2 . Natuurlijk werd het vanaf dat moment billen knijpen  voor TSC maar langs de andere kant wisten ze hoe dan ook de Madenaren van de gelijkmaker af te houden.  Nogmaals ,  mede dankzij geweldig keeperswerk maar ook dankzij  de grote inzet wist TSC deze keer wel de volle winst over de streep te trekken. En er waren best wel een aantal Madese supporters die toegaven dat het niet helemaal onverdiend was voor TSC  gezien het feit dat hun ze niet scoorde en TSC dat wel deed.  Uiteindelijk een prima winst  voor TSC gezien het feit dat ze de komende 3 wedstrijden gaan spelen  tegen  ploegen uit de onderste regionen.  Komende week tegen Jeka is al een wedstrijd waar echt van alles op het spel staat.  Opstelling  TSC : Bart van den Hoven , Cordillio Clemens, Jeroen Martens, Tim Rubenkamp, Marnix van der Velden, Jeroen van Leijsen,  Steven Bliemer, Dave Schouten , Loick Smakman, Axel Theuns, Tyrone Zschusschen.                              HJ

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.