VV Oosterhout heeft geen kind aan Zigo 8-0

Als je zo uit je winterslaap komt zit het wel snor!

Zondag 26 januari de eerste competitiewedstrijd na de winterstop voor VV Oosterhout en het jeugdige Zigo (de oudste speler op het wedstrijdformulier is 23). Hoewel Zigo de laatste plaats bezet deze competitieronde was het voor VV Oosterhout zaak om goed uit de startblokken te komen.

VV Oosterhout en Zigo begonnen wat rommelig aan de wedstrijd en je kon zien dat het weer even wennen was. VV Oosterhout was feller en dit resulteerde de eerste helft in meer overtredingen dan zijn opponent. In de 8ste minuut was er wat verwarring over een scheidsrechtersbal met als resultaat om onduidelijke reden een gele kaart voor Miguel Dolion, die overigens weer een mooie partij op de mat legde. Na 90 minuten voetbal en acht doelpunten verder konden Richard van Gils en Ronald Kant eigenlijk constateren vandaag een strijdbaar VV Oosterhout gezien te hebben waarbij niemand verzaakte en iedereen meer dan 100% inzet had. Scheidsrechter Dammers had een makkie vandaag op 2 momenten na waarop hij geel gaf voor praten aan 2 VV Oosterhouters.

Gelijk op: Je zou het met de uitslag in gedachten niet zeggen maar tot de 39ste minuut kon ook Zigo nog op gelijke hoogte komen. Wel was het Tom Kolkert die na een mooie actie van Sandro Ariza, Kennith Kops bediende en deze gaf de bal aan Tom het intikkertje was een zekerheidje voor Tom en ‘arme’ Ivo Mathijssen kon zijn eerste gang naar het net maken deze middag 1-0.

Zo ongeveer op de helft van de eerste helft een kopkans voor Kennith zijn inzet had echter niet genoeg kracht. Even later een slalom van Kazim Aydin hij stuitte op sluitpost Ivo Mathijssen van Zigo. Een vijftal minuten later ging een schot van Miguel voorlangs. Rond de 35ste minuut slordig balverlies van VV Oosterhout op het middenveld Mike Verhagen kwam in balbezit en met 1 beweging stond hij vrij voor Ramon Everduim. Ramon keerde zijn inzet en het bleef 1-0. Tegenvaller voor VV Oosterhout was het uitvallen van Kazim met een blessure. Wesley Stadhouders verving hem prima. Kevin Tempelaars ging op het middenveld spelen en Wesley nam de rechtsback plaats in. In de 39ste minuut na een afgeslagen aanval balbezit voor Tom hij ziet Ivo Mathijssen iets te ver voor zijn doel staan en met een lob uit het boekje tikte hij de 2-0 binnen. Nauwelijks 2 minuten later liet Sandro de 3-0 aantekenen en bij Zigo zag je iets knappen.

Geen wedstrijd meer: de tweede helft was eigenlijk geen wedstrijd meer VV Oosterhout was heer en meester en Zigo liep achter de feiten aan. Matthew Coenraadts scoorde na goed voorbereidend werk van Daan Poelmans, Tom en Sandro de 4-0. Even later scoorde Matthew, op aangeven van Sandro, zijn tweede van de middag 5-0. Gregory Hieronimus verving in de 66 minuut Stijn Biemans en een vijftal minuten later kwam Ian van Strien voor Kennith Kops in het veld. Bij Zigo waren de wisselspelers eveneens ingezet. Kort achter elkaar raakten er twee spelers van Zigo geblesseerd, zij konden niet verder en Zigo mocht nog 20 minuten met 9 man verder. In dit tijdvak scoorde VV Oosterhout nog 3x. Tom scoorde op aangeven van Ian de 6-0. In de 81ste minuut had een aanval die Daan opzette een beter lot verdiend Tom kon zijn vierde van de middag nietmaken. Dat deed even later Ian van Strien wel en hij noteerde de 7-0. In de 90ste minuut was het Daan die Sandro de 8-0 liet aantekenen.

Conclusie: Een gemakkelijke middag die verdiend met winst werd afgesloten vandaag zonder iemand tekort te doen een geweldige Soufian Asrih gezien wat verzet hij bergen werk voor zijn medespelers.

In de eerste helft grossierde VV Oosterhout in overtredingen in de tweede helft was dit Zigo uiteindelijk 6 voor VV Oosterhout en 10 voor Zigo. VV Oosterhout kreeg 7 hoekschoppen te nemen en Zigo 1.

Na de wedstrijd was het voor Sandro, Soufian en Miguel leuk om een oude bekende van TSC, Kees Verduijn nog even de hand te schudden.

Volgende week is de zondag 1 vrij. Op 9 februari is Dubbeldam de tegenstander en hier heeft VV Oosterhout nog een, sportief, appeltje mee te schillen.

Foto’s van de wedstrijd vind je hier: https://www.vvoosterhout.nl/1272/vv-oosterhout—zigo/?type=1&from=0

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.