Ad Looijmans komend seizoen nieuwe hoofdtrainer TSC

Ad Looijmans nieuwe hoofdtrainer bij TSC Komend seizoen opnieuw een trainer uit eigen gelederen

Tijdens een uitstekend verlopen  en wederom druk bezochte algemene ledenvergadering werd het volgende positieve bericht door voorzitter Ernst-Jan van  Langh naar buiten gebracht .

Een aantal jaren geleden heeft TSC zo’n zelfde stap gedaan met Rob Sestig , ook een speler en later trainer uit eigen gelederen. Hoe succesvol die formule toen was bleek wel uit het feit dat TSC  binnen no time van de 3e klasse doorstroomde naar de 1e klasse.   Later werd diezelfde Rob Sestig  technisch  manager bij TSC  en een van zijn producten was wel de opzet om buiten eigen spelers ook eigen trainers op te gaan leiden.  Wel deze nieuwe aankomende trainer is daar dan weer een resultaat van.  Ooit  begon deze inmiddels 26 jarig talent al als speler binnen TSC waar hij wel bij de hoogste jeugd speelde maar het bij de senioren niet verder bracht dan net tegen het eerste elftal.  Wel viel hij al snel op met zijn trainerskwaliteiten. Nu inmiddels alweer 8 jaar traint hij de jeugd begonnen bij de E daarna de C en B maar nu alweer 3 jaar de hoog  spelende A jeugd onder zijn hoede.  Vorig seizoen promoveerde deze jeugd zelfs naar landelijk niveau.  Deze geboren en getogen Prinsen Bekenaar is inmiddels een echte TSC er . Hij studeert nog wel voor leraar lichamelijke opvoeding maar zijn hart ligt bij die bal, en dan op de velden van TSC.  Dit seizoen gaat Ton Cornelissen samen met Alwin Stadhouders er nog alles aan doen om ons boegbeeld te behouden  voor die 2e klasse. Gelukkig kennen Ton Cornelissen  en Ad Looijmans  elkander  al door en door . De uitstekende samenwerking is er al het gehele seizoen en zal er de komende maanden alleen nog maar beter op worden.  Ad Looijmans kan nog heel veel positiever ervaringen meenemen van zijn huidige voorganger die meer dan gelouterd is binnen de voetbalwereld.  Namens heel TSC  mag ik nu al deze nieuwe trainer heel veel succes toe gaan wensen. Binnen TSC komt er gewoon weer een op handen gedragen persoon naar voren waar we heel trots op mogen zijn . En dat, mede dankzij die technische staf die daar in het verleden dus een uitstekende  aanzet voor op hebben gezet.                                                              HJ                                            

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.