GroenLinks Oosterhout deelt het Groene Lintje uit

Afgelopen zondag hield GroenLinks Oosterhout haar nieuwjaarsreceptie in café De Pub. Het was een gezellig samenzijn van mensen binnen en buiten de partij. Fractievoorzitter Willem Jan van der Zanden blikte terug op een succesvol politiek jaar, waarin GroenLinks Oosterhout meerdere successen heeft behaald. Vooral op zichtbaarheid heeft GroenLinks Oosterhout grote sprongen voorwaarts gemaakt. 

De eetkamer van Oosterheide kreeg dit jaar het Groene Lintje, omdat het sociale karakter GroenLinks Oosterhout enorm aanspreekt. Eugene Springer en zijn vrijwilligers ontvingen dankbaar het lintje van raadslid Jacqueline Kuhlmann, interim voorzitter Wesley Kuipers en secretaris Thea van der Zanden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.