Rent à Cop

Aanstaande donderdag (30 januari) slaan de boa’s en de wijkagenten hun handen weer ineen voor Rent a BOA / Rent a Cop.

Met deze actie komen de boa’s, wijkagenten en inwoners met elkaar in contact om problemen in de wijk in kaart te brengen. Op die manier kunnen de boa’s en de wijkagenten aan de slag waar dat in de ogen van de inwoner écht nodig is.

Hoe dien je je verzoek in?
Stuur een mail naar handhaving@oosterhout.nl. Geef aan waar je wilt dat de boa’s en de wijkagenten aandacht aan besteden. Geef ook aan in welke straat, buurt of wijk. De boa’s en wijkagenten bekijken samen welke punten ze direct kunnen oppakken.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.