Smulnarrenbal: de muzikaalste opwarmer voor carnaval

Heb jij al kaarten besteld?

Op zaterdag 8 februari presenteert OCS De Smulnarren weer haar traditionele Smulnarrenbal, dat dit jaar wederom zal plaatsvinden in La Cantina aan de Mathildastraat.

Muzikale mix
Traditiegetrouw wordt twee weken voor carnaval het Smulnarrenbal georganiseerd, dit jaar op zaterdag 8 februari. Een knalfeest op een denderende locatie midden in de Oosterhoutse binnenstad met een gevarieerde line-up van carnavalskapelletjes en artiesten. De presentatie is in handen van DJ Daan die ervoor zal zorgen dat alles op rolletjes zal lopen. Er zijn optredens van onder andere Arjon Oostrom, feestband De Fik Erin, Kruispunt en de gloednieuwe Gentstudentband. En dat alles onder het motto ‘Ne mooie lach doet glimme!’ 

Programma
De avond zal om 20.00 uur worden geopend door CV De Pierewaaiers, die er samen met de jongens en meiden van de Jeugdhofkapel een muzikaal feestje van zullen maken. Rond de klok van negen zal Zijne Ontzettend Hoogheid Prins Mienus XIV van Kaaiendonk inclusief het Grote Gevolg zijn opwachting maken. De Dansmariekes hebben een mooie dansact voorbereid en verschillende Kaaiendonkse kapelletjes zullen een muzikaal optreden verzorgen. Los van de heerlijke muziek van De Hofkapel, Hoezo?, Staamp!, Kaaiendonks Kepelleke d’Askruizen, De Koele Band en ’t Simpelfonisch Orkestje, zal natuurlijk ook het Kaaiendonkse carnavalslied ‘Jouw lach doet me glimme’ ten gehore worden gebracht.

Koop nu je kaartje!
Kortom, het wordt een avond om alvast lekker in de stemming te komen voor carnaval! Voor slechts 11,11 euro ben je erbij! En dat is inclusief garderobe en een goed snee brood met spek of zult van het zultplateau, waarmee de oude tijden van het Boerenzultbal weer een beetje herleven. Bovendien kun je met je kaartje ook naar de vette afterparty die je zeker niet wilt missen! Kaarten koop je via www.smulnarrenbal2020.eventbrite.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.