Sportgala Oosterhout Mooi Evenement

Woensdagavond 29 januari 2020 werden in een goedgevuld theater de Bussel de Sportprijzen 2019 uitgereikt. De avond werd georganiseerd door Stichting Sportgala Oosterhout

De avond had ‘binnen de lijnen’ mee gekregen. Presentator Rens Merkelbach zorgde voor een prettige sfeer in het theater.

Er werden een zestal prijzen uitgereikt. Zo reikte wethouder Sport Arnoud Kastelijns de Sportstimuleringsprijs uit aan Stichting Jeugd Voetbalweek Oosterhout. Naast een mooie beker en oorkonde mocht het bestuur van de stichting Jeugd voetbalweek een extra Sponsorcheque in ontvangst nemen uit handen van Intersport Oosterhout.

Rian jonkers van Deltalent mocht het talent van het jaar 2019 bekend maken. De prijswinnaar in deze categorie is het elfjarige Karting talent Kas de Kreek. Kenners voorzien een grootse carrière voor de Kreek in de autosport.

Amber Loonen van handbalclub OHC’01 ontving uit handen van burgemeester Mark Buijs de Gemeentelijke Sportprijs. Ondanks haar jonge leeftijd zet Amber zich al ruim tien jaar vrijwillig in voor de Oosterhoutse handbalclub.

De organisatie van het sportgala had oud-voetballer en tv-persoonlijkheid Hans Kraay jr. bereid gevonden de prijzen voor Sportvrouw, Sportman en Sportploeg van het jaar 2019 uit te reiken. Dat leverde mooie en grappige anekdotes op.

Tot Sportvrouw van het jaar is Marit Griep gekozen. Marit is een veelbelovende atlete die haar sport beoefent bij ATV Scorpio.

Sportman van het Jaar is Davin Peemen. Deze motorcrosser uit Oosterhout is pas overgestapt naar een zwaardere klasse.

De Titel van Sportploeg van het jaar is in de wacht gesleept door wielrenvereniging ‘De Jonge Renner’.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.