Kaaike-hal geeft kleur aan het jeugdcarnaval

Ben je jonger dan 18 jaar, hou je van carnaval en wil je graag meedoen aan de optocht in Kaaiendonk? Is de schuur thuis te klein om te bouwen of zou je graag hulp willen hebben bij het maken van je creatie?

Kom dan naar de Kaaike-hal, Arendstraat 11 in het centrum van Oosterhout!

Vanaf woensdag 5 februari zal dit leegstaande winkelpand geopend zijn voor de jeugd om aan de slag te gaan met mooie bouwsels voor de optocht. Verschillende vrijwilligers zullen aanwezig zijn om je te helpen bij het uitvoeren van je ideeën. Voor materialen zal gezorgd worden door OCS De Smulnarren.

Kinderen van de basisschool zijn ook van harte welkom om hier te knutselen, om zo mee te kunnen doen aan met een mooi bouwwerk aan de Kinderoptocht. Wel willen we dan dat er een volwassene mee gaat als begeleider. Dus vraag je ouders, buren, opa, oma om gezellig met je mee te komen!  

Tot carnaval zal de Kaaike-hal iedere woensdag geopend zijn van 13.00 tot 17.00 uur, en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. 

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden, stuur dan een mailtje aan info@smulnarren.nl en wie weet loop jij dit jaar mee in de optocht van Kaaiendonk

Op 5 februari om 13.30 uur wordt de Kaaikehalgeopend door niemand minder dan Kaaike XVII en zijn Klein Gevolgje.Dit mooie initiatief is mede mogelijk gemaakt door de Gulnarren en de Vrienden van Mienus om de jeugd de kans te geven kennis te maken met carnaval en het deelnemen aan de optocht makkelijker te maken. De jeugd heeft tenslotte de toekomst!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.