Gymlessen in het zwembad

Extra gymles in zwembad de Warande

Burgemeester en wethouders hebben besloten om vanaf september 2020 scholen ruimte te bieden hun gymlessen in het zwembad op de Warande te houden. Dit is een proef voor 1 jaar. De nadruk van de lessen ligt op het leren van nieuwe sporten in het water zoals waterpolo, survival, plankspringen, (reddingszwemmen) en wedstrijdzwemmen. In maart 2020 kunnen de scholen een aanvraag doen voor deze lessen. De lessen moeten aanvullend zijn op de gymlessen, niet in plaats van. Doel is dat kinderen op een speelse en leuke manier meer sporten en bewegen. Bovendien draagt het bij aan het onderhouden en verbeteren van de zwemvaardigheid.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.