Broeders Gezondheidswinkel gaat weer op voor mooie prijs.

Voor de allereerste keer vinden de Biowinkel Awards plaats. Doel van deze verkiezingen is de biologische speciaalzaakbranche positief in de spotlights te zetten. Het brede biologische assortiment, de kennis van de winkelier en zijn personeel, de innovaties in het assortiment en de persoonlijke aandacht voor de klant, zijn elementen waar de branche echt het verschil maakt en waar de deelnemende winkels op beoordeeld worden. Broeders Gezondheidswinkel dingt in deze Biowinkel Awards mee naar de beste bio drogistafdeling van Nederland.

Met een ruim assortiment homeopathie, vitamines & supplementen, natuurlijke verzorging en medewerkers die garant staan voor het beste advies op het gebied van dit prachtige assortiment, maken de drogistafdeling van de biologisch speciaalzaak vaak het omfietsen waard is. Ook Hélène Melis is trots op haar drogistafdeling en dingt daarom mee naar de beste bio drogistafdeling van Nederland. Naast beste bio drogistafdeling kent de Biowinkel Awards nog 5 categorieën: beste bio groente- en fruitafdeling, beste bio broodafdeling, beste bio wijnafdeling, beste bio kaasafdeling en beste bio slagerij. Deelnemende winkels bepalen zelf binnen welke categorie zij mee willen dingen naar de landelijke 1e, 2e of 3de prijs.

Beoordeel jouw favoriete bio winkel

Vanaf begin januari kunnen klanten van Broeders Gezondheidswinkel naar de site www.biowinkelawards.nl gaan. Aan de hand van een korte vragenlijst laat je daar weten hoe je jouw favoriete winkel beoordeelt. Iedereen die een review invult, maakt kans op een heerlijk bio cadeaupakket. De reviews van de klanten bepalen samen met het oordeel van een vakjury welke winkels er 1e, 2e of 3de in een categorie worden. In totaal zijn er dan 18 winnende winkels die op 31 maart 2020 bekend worden gemaakt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.